Englih presentation
Velikost besedila
Povečaj besedilo Pomanjšaj besedilo

Rehabilitacija Strunjan

Peti društveni rehabilitacijski oddih v Strunjanu 2016

Tudi letos smo se člani Društva pljučnih in alergijskih bolnikov Slovenije zbrali v Strunjanu na rehabilitacijskem oddihu, kjer nam je osebje hotela Svoboda pripravilo prijetno dobrodošlico. Letošnje bivanje je bilo, tako kot vsa leta do zdaj, razdeljeno na pet- ali sedemdnevno bivanje z vsakodnevnimi dihalnimi vajami. 

Več >>>


Četrti društveni rehabilitacijski oddih v Strunjanu 2015

Letos smo že četrtič organizirali in tudi izvedli skupinski društveni rehabilitacijski oddih v Krkinih hotelih v Strunjanu. Člani društva in svojci smo imeli možnost koriščenja pet- ali sedemdnevnega oddiha po zares ugodnih cenah.

Več >>>


Skupinska rehabilitacija članov v Strunjanu 2014

Že tretje leto zapored smo se člani društva v mesecu oktobru spet srečali v Strunjanu (v hotelu Svoboda, Talaso Strunjan), in sicer na skupinski rehabilitaciji. Letos se nas je prijavilo kar šestnajst članov in naše bivanje v lepem obmorskem okrevališču je bilo zares prijetno.

Več >>>


Rehabilitacijski oddih članov DPBS v Strunjanu 2013

Jesen je najprimernejši čas oddiha za pljučne bolnike. Tudi letošnje leto smo se udeležili skupinskega rehabilitacijskega bivanja v Strunjanu, v hotelskem kompleksu Term Krka, hotelu  Svoboda, ki nam je znova ponudil ugodno ceno skupinskega oddiha. Udeležilo se nas je deset članov, kar je dvakrat toliko kot lansko leto.

Več >>>


Okrevanje v Strunjanu 2012

Z našim sponzorjem TERME KRKA, d. o. o., Novo mesto, smo se uspeli dogovoriti za organizirano okrevanje članov našega društva v Talaso Strunjanu. Terme Krka so nam ponudile resnično ugodno možnost bivanja v Strunjanu od 21. do 28. oktobra 2012. Okrevanja in sproščanja ob obali se je udeležila manjša skupina naših članov. Želimo si, da bi nas bilo v prihodnje kaj več, saj so v Strunjanu resnično lepo poskrbeli za nas.

Več >>>

 


 

^na vrh
Društvo pljučnih in alergijskih bolnikov Slovenije, vse pravice pridržane, 2010 | Izvedba in oblika: Klemen Dolinšek | Prikaži obrazec za piškotke