Englih presentation
Velikost besedila
Povečaj besedilo Pomanjšaj besedilo

Mali oglasi članov

 

Prodam prenosni koncentrator kisika znamke Freestyle. Naprava je brezhibna in zelo malo rabljena. Priložena oprema: prenosna torbica, polnilec za v vtičnico in polnilec za v avto. Priložena so slovenska navodila za uporabo. Cena 500 evrov.

Kontakt: Milica Tučič, gsm 031 636 361

 

 

Prodam 1 leto star prenosni koncentrator kisika znamke Philips. Garancija še 2 leti. Naprava je brezhibna in zelo lepo ohranjena. Priložena oprema: prenosna torbica, polnilec za v vtičnico in polnilec za v avto, torbica za shranjevanje polnilcev, 2x nosni kateter. Priložena so tudi slovenska navodila za uporabo in račun, ki velja kot garancija. Cena 2.500 evrov. Za resnega kupca cena ni zadnja.

Kontakt: Anamarija, gsm 040 427 199


Prodam potovalni set dodatne opreme za prenosni koncentrator kisika Respironisc Philips SimplyGo. V kompletu so štiri dodatne baterije, polnilna postaja za baterije, torbica, kabel za letalo ter lonček z zaščito za vlaženje zraka. Namenjeno je uporabnikom prenosnega koncentratorja, ki se ne glede na kisikovo terapijo, nočejo odpovedati potovanjem. S kompletom je bil zlahka opravljen tudi 12 urni čezoceanski let. Komplet je bil kupljen v ZDA. Poleg uradnega uvoza je bil največji problem prevoz litijevih baterij. Cena 990 evrov.

Kontakt: Borut Soban, gsm 041 684 021, borut.soban@gmail.com


Prodam tako rekoč novi električni skuter INVACARE ORION. Skuter ima še vedno veljavno garancijo, prav tako pa je še vedno oblepljen s prvotno folijo. Oče je z njim prevozil samo 40 km, ker ga zaradi poslabšanja bolezni ni mogel več uporabljati. Ogled in prevzem po dogovoru v Ljubljani. Cena: 1.900 evrov.

Kontakt: Blaž, gsm 041 829 587


 

 

 

             

   

 

 

 

 

 

 

  Več fotografij >>> 

 

 

Prodam sistem za prenosni kisik z varčevalnikom kisika in s tremi jeklenkami. Aparat je redno servisiran in brezhibno delujoč. Nov sistem stane okrog 850 evrov. Cena po dogovoru.

Kontakt: Tatjana, gsm 041 615 812


Prodam prenosni koncentrator kisika znamke EverGo z vso opremo. Naprava je odlično ohranjena. Eno polnjenje zadostuje za osem ur uporabe. Cena po dogovoru.

Kontakt: Bojan iz okolice Postojne, gsm 051 316 423 

^na vrh
Društvo pljučnih in alergijskih bolnikov Slovenije, vse pravice pridržane, 2010 | Izvedba in oblika: Klemen Dolinšek | Prikaži obrazec za piškotke